SQ

Falas online QR kodet gjenerator / vektor, dinamik, ngjyrë /

Zgjidhni llojin e kodit QR

Një kod statik QR është kur të dhënave u është koduar direkt në kodin QR vetë dhe nuk mund të ndryshohet pa bërë një kod të ri QR. Ju nuk duhet të keni qasje në internet në mënyrë që të ekstraktosh informacionin që është i koduar në një kod QR (nëse një lidhje web ose një adresë e-mail është i koduar, atëherë pajisja do të pranoje informacion në lidhje me çfarë lloj i lidhjes është i koduar. Por për të shkuar në linkun, ateher do të jetë e nevojshme për tu lidhur në internet).
Një kod dinamik QR është një kod QR që përmban vetëm një lidhje në faqen e menaxhimit të përmbajtjes. Në përgjithësi, kjo është një lloj i kodit statik QR me një lidhje me një faqe ne internet. Të dhënat që janë shfaqur kur skanohet një kod QR dinamik mund të ndryshohen pa nevojën për të ndryshuar kodin QR vetë. Kur ju të skanoni këtë kod QR në mënyrë që të ekstraktoni informacion, është e nevojshme të jeni lidhur në internet.
Kodet QR për biznes - në kode QR biznesit janë përdorur për të mbledhur informacion të marketingut dhe të dhënat në lidhje me vendin e shitjes aktuale të mallrave, për të komunikuar informacion të plotë në lidhje me produktin për konsumatorin, për të mbrojtur produktin kundër falsifikimit, në promovime të marketingut, materialeve reklamuese, dhe logjistikës.
Nëse ju doni të përdorni kodet QR në biznes, atëherë ju duhet të regjistroheni falas në me TrustThisProduct® për kompanitë prodhuese

Falas QR Statik kod gjenerator

Shifro cdo tekst qe dëshironi në kodin QR.Teksti do të shfaqet në ekran kur kodi QR është skanuar.

500
Shifro kartën tuaj të biznesit në një kod QR. Në varësi të QR kodit skanimit aplikacionit që ju përdorni, ose informacionin e kontaktit tuaj do të shfaqet ose telefoni I zgjuare do të ofrojë për të shtuar informacionin në librin tuaj të telefonit.Shifro një mesazh SMS në një kod QR.Dritarja për të dërguar SMS do të hapet me tekst të caktuar dhe numrin e marrësit kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).


500
Shifro një mesazh email në kodin QR.Dritarja për të dërguar një mesazh do të hapet me tekst dhe email adresën e specifikuar e marrësit kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).500
Shifro fjalëkalimin për të hyrë në rrjetin WiFi tuaj në kodin QR. Kur kod është skanuar, një lidhje rrjeti magjistar tashmë të mbushur-në fjalëkalimin do të hapet. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).


Shifro një lidhje në faqen tuaj te internetit, faqe sociale , apo edhe një lidhje PayPal te pagesave në një kod QR. Telefoni I zgjuar do të hapë adresën e treguar interneti kur kodi QR është skanuar. (Varet mbi njohjen e softuerit që është përdorur. Jo e garantuar për të punuar në të gjitha pajisjet).

Falas QR Dinamik kod ghenerator

Na vjen keq, por ju duhet të keni autorizim në mënyrë që të shtoni apo të redaktoni të dhënat në kodin tuaj dinamike QR.
Ju mund të hyni duke përdorur llogarinë tuaj në rrjetet sociale në vijim:
Kyqu me Google
Kyqu me Facebook
Kyqu me Vk
Kyqu me Linkedin
Mirëseerdhët!, [ Ckyqu ]
Ju lutem vini re se të gjitha informatat që ju ofroni më poshtë do të jenë publik dhe të arritshme në internet, kështu që ju lutem mos paraqitni të dhënat tuaja private.
Ju mund të krijoni 3 kodet dinamike QR falas. Në atë që ju jeni duke redaktuar tani, ju lutem vini re:
Nuk ka imazheX


250

5000


Adresa e e-mail është marrë nga profili i rrjetit social. Nëse asnje adresë nuk eshte publikuar aty, atehere ky opsion nuk është në dispozicion. Nëse adresa në profil eshte ndryshuar, atëherë ndale dhe ri mundëso këtë opsion. Ju lutem vini re se mesazhet do të dërgohet nga noreply@pvcode.com adresave. Skanoni kodin QR vete dhe sigurohuni që mesazhi nuk përfundon deri në dosjen tuaj spam. Nëse është e nevojshme, shtoni noreply@pvcode.com në listën tuaj të derguesve te besuar.
Me qëllim të mbrojtjes kundër SPAM, informacioni skanuar transmetohet nga një kod nga një pajisje mund të përpunohen vetëm një herë në çdo 5 minuta.

Zgjidhni domainin që do të përdoret për të shfaqur informacionin

Personalizimi I stilit te kodit QR

Madhësia e QR kodit: x3
Tregon nga çfarë faktor themelor (minimumi i mundshëm) kodin imazh QR duhet të zmadhuar. Kjo është e rëndësishme për imazhet raster.
Kodi QR tepricë: x1
Tregon nivelin gabim që është ngulitur në kodin QR. Sa më i lartë numri, aq më e madhe mundësia e marrjes së të dhënave nga një kod QR te korruptuar, por edhe më e madhe madhësia e kodit QR.
Errësirë: 1
Formati i dokumentit:
PNG - imazhi bitmap. Përdoret në situata normale. Mund të shtrembërohet kur shkallëzohet.
SVG - imazhi vektor. Mund të jetë i ngulitur në faqet e internetit dhe të importuara në redaktorët te ndryshme vektoriale.
EPS - imazhi vektor. Përdoret kur punojnë në botim redaktorët (në këtë version vendosja e transparences nuk është e përpunuar).
TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2019, PVCode LLC
Ne e thjeshtojmë të komplikuarën

Faqja kryesore

Informacioni i Kontaktit:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St, Vladimir, 600022, Russia
Telefoni: +79157646274 (English-speaking)
E-mail adresa: contact@pvcode.com