DA

Hvad er en QR kode?

Udtrykket “QR kode” er en forkortelse for “Quick Response Code”. Kort sat er de “firkantede stregkoder”, der først blev udviklet og brugt i Japan for bilindustrien. De kan bruges til at overføre oplysninger fra brugeren til en smartphone, og de kan indeholde mange oplysninger, såsom kalenderbegivenheder, telefonnumre, tekstbeskeder, produktoplysninger, og udfyldte mail-beskeder, bare for at nævne nogle få. De fungerer som avancerede og maskinlæsbare UPC stregkoder og kan bruges på produktemballage, i forretningsvinduer, på plakattavler, skilte, visitkort, og i annoncer, og også til at spore produkter og identificere artikler.

For at læse en QR-kode, skal du have en QR-kodelæser app såsom “QR droid” for Android telefoner, “RedLaser” for iOS og “QR kode Scanner Pro” for Blackberry på din tablet eller smartphone. Start QR app’en og kameraet vil gå i gang automatisk. Fasthold QR-koden med kameraet og hold din enhed stille, indtil QR-app’en bipper og viser alle de oplysninger, der er indeholdt i koden. Visse app’er vil også aktivere din web browser og omdirigere dig til et bestemt link, der indeholder oplysningerne gemt i koden.

Hvor og hvordan bruges QR-koder?

Der er mange måder at bruge QR-koder på, fra at videregive oplysninger om dig selv til markedsføringsløsninger til din forretning. Herunder ses nogle få steder, hvor QR-koder kan bruges (find nærmere oplysninger om brugen af QR-koder i forretninger i dette link):

Visitkort / Reklamematerialer

Du kan trykke QR-koder på dine visitkort, prospekt og brochurer, så de kan sende dine kontaktoplysninger til smartphonens adressebog eller vise en webside med en detaljeret beskrivelse af din forretning. De kan trykkes på alt muligt og allevegne, fra T-shirts for selv-branding til plakattavler og luftfartøjer.

Indgangsbilletter

Hvis du er event planlægger kan du føje en QR-kode til indgangsbilletterne, der linker til en "svar udbedes" side og GPS koordinater til denne event, så en eventuel deltager vil kunne bekræfte sin deltagelse og markere stedet med GPS navigationsapp’en på sin smartphone.

Produktemballage/Produktsporing/kundeudtalelser, helt i realtid

Du kan tilføje QR-koder til din endelige produktemballage, for at linke kunder til en webside om din forretning og dine produkter. Linket kan inkludere en forklaring om produktet og dets fordele, brugervejledninger, kontaktoplysninger til kundeservice og generelle firmaoplysninger.

Typer af QR-koder

Der er to hovedtyper af QR-koder: dynamiske og statiske.

Dynamiske koder, også kaldet “live QR-koder”

Når først de er oprettet, kan deres vigtigste destinationslink redigeres uden at ødelægge koden. Når de scannes, omdirigerer den dynamiske kode dig til en server, hvor særlige anvisninger opbevares i en database og kan programmeres til at interagere med scanningen på en bestemt måde. Dynamiske koder er praktiske, for når de en gang er oprettet og taget i brug, kan man ændre de oplysninger, der vises, når de scannes, i det link (domain, web), der viser oplysningerne.

Statiske koder

I modsætning til dynamiske koder gemmer statiske QR-koder enten oplysningerne direkte i tekstform eller fører til websider uden at omdirigere gennem sekundære links. Dette betyder at oplysningerne eller linket ikke kan laves om eller redigeres (du vil være nødt til at lave en ny statisk kode hver gang). Statiske koder er ideelle for folk, der vil have koder, der indeholder deres permanente oplysninger (f.eks. oplysninger om fødselsdato og blodtype).

Hvad er bedre: dynamiske eller statiske koder?

Statiske koder består af direkte nyttige oplysninger. Dette vil sige, at du ikke vil kunne spore eller administrere oplysninger i disse kode. Dette er meget upraktisk, for om nødvendigt kan du ikke lave de viste oplysninger om uden at genoptrykke alle tidligere optrykte materialer.

Dynamiske koder består af link til specialiserede web servere, der lagrer oplysninger om, hvilke oplysninger, der skal vises nu eller hvilket weblink, det er nødvendigt at omdirigere til. Dette betyder, at du kan spore den dynamiske kode (samle statistiske oplysninger) og et destinations weblink kan ændres og redigeres uden at ødelægge kodens struktur. Dette gør dynamiske koder universelle i den forstand, at du ikke vil være nødt til at genoptrykke tidligere optrykte materialer. Det eneste, du behøver at gøre, er at ændre destinationslinket – med statiske koder vil denne mulighed ikke virke. Den kendsgerning, at du har kontrol over de oplysninger, der vises af dynamiske koder, selv efter de er trykt, taler for dette valg af dynamiske koder over statiske, hvis det vil være vanskeligt at erstatte dem efter brugen (stort oplag, eller fysisk umuligt at få adgang til koden).

Som sagerne står er statiske koder mere udbredte blandt gratis koder, fordi de ikke stiller teknologiske krav, mens dynamiske koder stiller høje krav til de servere, de behandles igennem/ Derfor tilbyder de websteder, der tilbyder gratis QR-koder som regel kun statiske QR-koder gratis og dynamiske mod betaling.

Hvad du kan gøre med TrustThisProduct®?

TrustThisProduct tjenesten tilbyder (gratis) muligheden for at oprette og spore tre dynamiske QR-koder fra domænerne Me24.info, About24.info, MyPet24.info. Samtidig vil disse dynamiske koder (med hensyn til de involverede servere) være serverbaseret på TrustThisProducts platform for forretningsteknologi med reservation på flere servere og geografisk DNS genkendelse.

Hvis du er iværksætter eller repræsentant for en handelsvirksomhed og ønsker at bruge dynamiske QR-koder i din virksomhed, anbefaler vi, at du tilmelder dig den professionelle side af TrustThisProduct tjenesten (webstedslink: PVCode.com). Du vil også være i stand til at oprette tre dynamiske QR-koder gratis og bruge tjenestens ekstra funktioner (f.eks. automatisk fremvisning af oplysninger på forbrugerens sprog, fremvisning af oplysninger fra domænet TrustThisProduct.com, multibruger konto, indsamling af yderligere markedsdata og andre funktioner). For flere oplysninger om den professionelle version af TrustThisProduct, kan du finde ud af mere i denne brochure.

Konklusion

QR-koder er begyndt at blive populære blandt virksomheder, da de giver mulighed for hurtigt at give kunder og modparter store mængder af nyttige og troværdige oplysninger næsten uden omkostninger. Hvis du har spørgsmål om vores service eller eventuelle nye ideer, kan du kontakte os gennem formularer nederst på siden. Vi vil altid gerne tale med dig!

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Vi forenkler det komplicerede

Forside